Iets voor jou?

Is het iets voor jou om websites te bouwen of applicaties te programmeren? Zoek je een hbo-studie waar je ook praktisch met je tech-skills aan de slag gaat? Wil je een leuke job in de IT, maar mis je een passende opleiding?

Welkom bij de ICT Praktijk Academie. Bij ons ga je direct aan de slag bij een leerbedrijf, terwijl je studeert voor je diploma Bachelor Informatica

Studenten hebben geen voorkennis nodig van informatica. De ICT Praktijk Academie is geschikt voor doorstromers van mbo, havo, vwo, maar ook voor herintreders en omscholers.

Het is een opleiding voor wie van combineren houdt. Met je hoofd in de cloud en met je voeten in de code. Theorie én praktijkervaring. Serieus blokken én fun. 

In het eerste studiejaar, waarin de propedeuse behaald moet worden, ga je een stagevergoeding krijgen van 700,= euro per maand. In de studiejaren 2, 3 en 4 (en eventueel 5 en 6) is dat 800,= euro.

Naast de studieovereenkomst met de ICT Praktijk Academie wat het integrale traject van de duale studie theorie en praktijk beschrijft, gaat je ook een stageovereenkomst aan met de ICT Praktijk Academie. Die overeenkomst wordt aangegaan onder de voorwaarde dat de ICT Praktijk Academie voor jou een overeenkomst met een tewerkstellingsbedrijf is aangegaan.

Wat heb je nodig om te starten?

Wat heb je nodig om te slagen?

  • Doorzettingsvermogen
  • Leerwerkplek waar jij het naar je zin hebt
  • 8 uur per week tijd om te studeren naast de lessen en stage
  • Toffe medestudenten
  • Minimaal een 5,5 🙂