Wie zijn wij?

Leuk dat je wilt weten wie wij zijn!

Jan de Laat is in 2019 alleen begonnen, maar sinds 2020 zijn Anna & Jeanette lid van het ICT Praktijk Academie-team.

Met zijn drieën regelen wij alles wat op de achtergrond van de ICT Praktijk Academie speelt.

Lees verder om ons beter te leren kennen en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen als (aankomend) student.

Jan de Laat

Oprichter & rector

Ik ben Jan de Laat. Ik denk dat de ICT veel kansen biedt aan bedrijven en aan nieuwe professionals op hbo-niveau. Daaraan is een groot tekort en daarom hebben wij de ICT Praktijk Academie opgezet.

Ik ben eigenwijs, soms op het irritante af, ben overtuigd van mijn ideeën, maar wil graag naar anderen luisteren en wil graag samenwerken. Ik heb een brede interesse en wil graag veel verschillende dingen oppakken. Als ik zie dat dingen niet goed gaan, wil ik er wat aan doen. Dus het starten van deze opleiding, maar ook in mijn werk, in de lokale politiek, bij hulp aan vrienden, etc. Mijn hobby’s zijn nieuwe dingen leren, motorrijden en gitaar spelen. Ik wil voorlopig nog niet met pensioen. Actief zijn in het werkzame leven geeft mij veel positieve energie.

Anna Mandemaker 

Accountmanager & Studentenadviseur

Mijn naam is Anna en ik ben de studentenadviseur voor de ICT Praktijk Academie. Mijn doel is om studenten te begeleiden met hun studie en werk. Loop je ergens op vast? Vind je plannen lastig? Ik help je graag verder.

Zelf ben ik ook in 2020 begonnen met de opleiding bij de ICT Praktijk Academie: ik werk én leer hier. Ik heb de lesstof al gehad en kan dus gemakkelijker vragen beantwoorden met betrekking tot de stof.

Geïnteresseerd of vragen over de opleiding? Neem gerust contact op! We helpen je graag verder.

Jeanette Oosthoek

Accountmanager & Studentenadviseur

Mijn naam is Jeanette en ik ben in 2020 begonnen met de vierjarige hbo Bachelor Informatica. Ik studeer en werk tegelijk bij de ICT Praktijk Academie. Mijn taak is het begeleiden van studenten bij de voortgang van hun ICT-studie en hun stageplaats.

Overweeg je om bij de ICT Prakrijk Academie te starten en een nieuw loopbaanperspectief te creëren? Ik help je graag verder. Zodat jij, in deze snel veranderende wereld, jezelf op het gebied van kennis en praktische vaardigheden kunt ontwikkelen.