Studenten aan het woord

Tanja en Leander

Tanja Verstelle en Leander van Vliet volgen allebei de opleiding Bachelor Informatica bij de ICT Praktijk Academie en werken samen bij het IT-bedrijf Interpulse. Beiden hadden al een achtergrond in de IT en wilde graag meer leren op kennis- en technisch niveau.

Lees verder »

Maarten

Maarten had meerdere opleidingen geprobeerd en kwam door zijn ouders in aanraking met de ICT Praktijk Academie. Hij studeert nu 1 dag in de week en werkt 4 dagen voor Sloos ICT. Lees hier verder over Maarten zijn ervaring met de ICT Praktijk Academie.

Lees verder »

Vincent

Vincent heeft 2 IT opleidingen afgerond op mbo-niveau, maar was nog lang niet uitgeleerd. In schooljaar 2020 sloot hij zich aan bij de ICT Praktijk Academie om ook een IT opleiding op hbo-niveau af te ronden. Hij studeert dus 1 dag op de ICT Praktijk Academie en is vier dagen stagiair bij CompSolution. Lees hier verder over Vincent’s ervaringen.

Lees verder »

Timothy

Timothy had een eigen horecabedrijf, maar koos door de coronacrisis voor een nieuwe start. Hij begon in oktober 2020 aan de opleiding Informatica op hbo-niveau aan de ICT Praktijk Academie en begon 2 maanden later bij Ortec als leer- en werkbedrijf. Lees hier verder over Timothy’s ervaringen tot nu toe.

Lees verder »

Yiannis

Yiannis heeft één dag les op de ICT Praktijk Academie en werkt vier dagen bij ICT leer- en werkbedrijf Van Stein en Groentjes in Leiderdorp. De werkweek kan echter niet lang genoeg duren, want Yiannis zit helemaal op zijn plek. Lees verder hoe Yiannis en eigenaar Tom van Van Stein en Groentjes het tot heden ervaren.

Lees verder »